Bio

Als autodidact ben ik aan het schilderen gegaan.
Ik schilder op werkelijkheid geinspireerde fantasie-figuren in vrolijke kleuren, heb ik een voorliefde voor de CoBrA stijl, het werk en ook de filosofie waar de groep voor stond. De vrije manier van werken zoals de CoBrA kunstenaars dat deden, vindt ik zeer inspirerend.
“Als je naar mijn schilderijen en sculpturen kijkt, krijg je vanzelf een lach op je gezicht”. Toen ik mijn eerste schilderij maakte, was het voor mezelf gelijk duidelijk dat het kleurrijk en vrolijk moest zijn. Mijn inspiratie komt voort uit de manier waarop mensen met elkaar omgaan en communiceren. En ik haal veel inspiratie uit mijn eigen belevingswereld. Het eindresultaat is vaak een verrassing, maar dat maakt het juist zo leuk en daar geniet ik van!.

In opdracht of naar eigen ontwerp van sculpturen voor zowel binnen als buiten gaat het meestal om CorTenstaal of RVS, de uiteindelijke vormen worden van tevoren bedacht. De liefde voor CorTenstaal en alles wat hiermee te maken heeft spat van mijn werk af. Mijn passie voor metaalkunst drijft mij op zoek naar bijzondere creaties.

Bent u geïnteresseerd in mijn werk en wilt u dit komen bekijken dan bent u altijd van harte welkom